SVAR TILL LISA

tänkte bara svara på Lisas fråga: Vad och vart jobbar dina föräldrar? Känns nästan som att dom alltid gör det, därför undrar jag.
SVAR: Dom jobbar skift på husumfabriken, alltså dom jobbar först en hel vecka, måndag-söndag, sen är dom ledig en vecka, sen jobbar dom två veckor, första måndag-fredag och andra måndag till söndag, sen är dom ledig i två veckor. sedan börjar det om och går runt och runt sådär hela året om. och jobbar dom så jobbar dom, alltså fabriken stänger ju inte ner bara för att det är julafton och midsommar och sånt, utan jobbar dom under den tiden så gör dom de. dom har ingen semester på sommaren heller som dom flesta har, utan dom där veckorna rullar på hela året. lite tråkigt ibland faktiskt men det är samtidigt väldigt skönt när som är ledig två veckor för då ha man ju två veckor också behöver dom ju aldrig ta ledigt om vi ska fara på semester eller så :) blev ett väldigt långt svar men, ja, nu vet du! :)
/ Iza.

ONSDAG

hejsan!
dagen har varit rätt så lugn i skolan ändå. har typ bara skrattat och pratat med Denice om helgen, kommer bli kanonkul iaf! vi tillåmed dansade runt i salongen med våra sopkvastar och stativen till dockorna. har film på det men jag tror vi håller dom för oss själva! haha :)
nu bakar jag och syster lussebullar och småkakor inför julen, hjälper mamma eftersom dom jobbar hela veckan innan.
/ Iza.

HELGEN

hejsan!
helgen ha varit väldigt lång. i fredags for jag på bio med några vänner och såg breaking dawn, eftesom alla som sett den sagt att den va så sjukt bra å jag fått veta sedan tidigare vad som händer i den från en som läst boken så var mina förväntningar ganska höga, men ja satt mest bara å väntade på att dom saker ja visste skulle hända, att dom skulle hända. men det va bra :)
i lördags va de öppethus, fick fyra klippkunder efter varandra, skoj! efter de for jag hem och skulle egentligen ba va hemma å ta det lugnt, men då pratade jag med min vän denice å då blev de fart på oss, fixade skjuts till henne hit, sen for vi in till stan och körde all night long, va hemma runt 7 på morgonen igen. så igår gjorde jag ingenting, slappade å såg på tv. tror jag kör en repris på det idag med!
nä nu blev de väldigt mycket text så ja ska gå å käka frulle nu, hörs!
/ Iza.

THE CLUB/FARSDAG!

hejsan!
igår for vi på the club, umgicks med sveriges skönaste personer och hade en kanonkväll! hoppas verkligen att de blir fler gånger :)
idag ha ja å gubben min bara tagit de lugnt, tagit en promenad och så:)
ha precis rensat klar all svamp som va kvar efter mor å far va ute och plockade så ska väl börja steka upp dom snart, ska nämligen ha dom till middagen. så snart ska ja börja med farsdagsmiddagen tills mamma och pappa kommer hem från jobbet, hoppas du haft en bra farsdag även fast du jobbat 12timmars pappa! älskar dig :) <3



sjukhuset idag/världens bästa klass!

hejsan!
va in på sjukhuset idag, orkar inte säga så mycket om det men fick veta vad de var för fel i alla fall.
har inte gjort nått mer idag än de så ha inte så mycket mer att säga.
vi hörs sen!
måste bara säga att jag har världens bästa klass! <3